Bereikbaar

 

T 0548 - 51 84 05

 

Voor het maken en wijzigen van afspraken of andere vragen zijn wij telefonisch bereikbaar:

 

  • maandag tot en met donderdag:
    van 08:30 uur tot 11:30 uur en
    van 13:30 uur tot 16:30 uur.
  • vrijdag:
    van 08:30 uur tot 11:30 uur.

 

Buiten deze tijden wordt informatie over onze bereikbaarheid gegeven via de telefoonbeantwoorder.

 

GESLOTEN

Onze praktijk is gesloten van vrijdag 21 april tot en met zondag 30 april 2023. 

Gedurende onze periode kunt u voor spoedgevallen, zoals ongevallen, ernstige pijnklachten en nabloedingen contact opnemen met de Tandartsenpost Hengelo: 

T 0900 - 1515

 

De praktijk

 

Sinds 2000 is onze kleinschalige, moderne praktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne gevestigd in het centrum van Rijssen aan de Haarstraat.

 

Ons team bestaat uit ervaren professionals die houden van hun vak.

 

Ons doel is professionele tandheelkunde voor het hele gezin waarbij preventie de hoofdrol speelt: voorkomen is beter dan genezen. Juist daarom besteden wij veel aandacht aan preventie: van jongs af aan spelenderwijs leren hoe gaatjes voorkomen kunnen worden en het tandvlees gezond. En ook later begeleiden wij u hier graag bij. Goede mondverzorging is belangrijk voor uw algehele gezondheid en voor een stralende lach. Zodat u als klant een leven lang mooie en sterke tanden en kiezen heeft en een sprankelend frisse mond. Dát is waar wij ons voor inzetten.

 

Ziet u op tegen een bezoek aan de tandarts? U bent echt niet de enige. Toch is het erg belangrijk om uw gebit te laten controleren. Daarom stellen wij u graag op uw gemak en nemen de tijd voor u.

 

Heeft u behoefte aan uitgebreidere informatie, dan bent u van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen.
contact

 

Graag verwelkomen wij u als nieuwe patiënt binnen onze praktijk.

inschrijven

Ons team

 

Ons team bestaat uit ervaren en gedreven tandartsen, preventie assistentes en een mondzorgkundige, die bijgestaan worden door gastvrije receptionistes.

 

Roland ten Bolscher

tandarts BIG-nummer: 69046959602

 

Shayan Wahedi

tandarts BIG-nummer: 99932092402

 

Mariska Altena

preventie assistente, receptioniste

 

Amber Dommerholt

stagiaire

 

Osman Esen

mondzorgkundige

 

Peggy Krommendijk

preventie assistente

 

Tess Landeweer

stagiaire

 

Deyli Rosalia

preventie assistente

 

Luna Rosink

assistente

 

Toos Spoolder

administratief medewerkster

 

Monique van der Veen

preventie assistente, receptioniste

 

Jolanda Wessels

assistente

Uw afspraak

 

Probeer minimaal 5 minuten voor de afspraak aanwezig te zijn. Dan weten we zeker dat we u alle aandacht kunnen geven. Wij sturen u bij het maken van de afspraak een bevestiging per e-mail of geven u een afspraakkaartje mee.

 

Wij willen u er wel op wijzen dat het verzenden van de bevestigingsmail een service is. Het komt wel eens voor dat dit niet goed gaat. Het is te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid om uw afspraken bij te houden.

 

Indien u uw afspraak wilt annuleren, doe dit dan uiterlijk 24 uur van te voren (op werkdagen) telefonisch, per e-mail of aan de balie. Doet u dit later, dan moeten we u helaas kosten in rekening brengen. Deze zijn afhankelijk van de behandeling die ingepland stond.

Vacature

 

Kom jij ons team versterken?

 

Wij zijn op zoek naar een ervaren preventie assistente voor 24-34 uur per week. Je assisteert de tandarts en je behandelt ook zelf patiënten. Het is een allround baan met eigen verantwoordelijkheden. Je werkt met passie, vriendelijkheid, accuratesse en zorgzame betrokkenheid, om erop deze manier voor te zorgen dat alle patiënten zich zoveel mogelijk op hun gemak voelen.

Ons hechte tandheelkundige team bestaat uit een tandarts, een mondzorgkundige en 6 (preventie) assistentes en stagiaires. Bij ons staan patiëntenzorg, veiligheid en professionaliteit hoog in het vaandel.

 

Neem gerust contact met ons op om kennis te maken: 0548 51 84 05!

administratie@tandarts-tenbolscher.nl

 
 

Tandartspraktijk Ten Bolscher

Haarstraat 60a, 7462 AS Rijssen

receptie@tandarts-tenbolscher.nl

0548 - 51 84 05